klimaat Expert

Koeling, verwarming en luchtregulagie!

Je moet erop kunnen vertrouwen dat je pro-
ducten onder de beste omstandigheden
bewaard blijven.

warmtepomp

LAGE KOSTEN, OPTIMAAL COMFORT 
 
Alle componenten van het Daikin Altherma warmtepompsysteem beschikken over het juiste vermogen voor uw woning. Hierdoor heeft u geen overbodige capaciteit nodig. Een hoogefficiënte compressor, het hart van het systeem, produceert een maximaal energierendement bij minimaal energieverbruik.

Slimme bedieningselementen zorgen voor een optimaal efficiënt stroomverbruik in elk seizoen - zelfs in erg koude weersomstandigheden - zodat de energiekosten beperkt blijven. Voeg daar lage onderhoudskosten en uitstekende scores voor energieefficiëntie aan toe. Dit alles zorgt ervoor dat een Daikin Altherma warmtepompsysteem een investering waard is en u een efficiënte werking in alle omstandigheden garandeert.
 
 
PERFECTE KEUZE VOOR NIEUWBOUW EN ENERGIEZUINIGE WONINGEN
 
Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject gaat, Daikin Altherma is de ideale oplossing voor ruimteverwarming/koeling. Hij is geschikt voor alle klimaten en is gebouwd om zelfs in de meest barre weersomstandigheden een stabiele temperatuur te garanderen in uw gehele woning.

Bovendien kan het systeem worden aangesloten op alle soorten lage temperatuur verwarmingssystemen die in de moderne residentiële bouw worden gebruikt. Dit zijn onder andere vloerverwarming, lage temperatuur radiatoren, fan coil units en warmtepompconvectoren. Het resultaat: één systeem voor optimaal comfort het hele jaar door.
 
 
 
COMPACTE OPLOSSING MET WARM TAPWATER


Met de afmetingen 600 (b) x 728 (d) mm neemt het Daikin Altherma LT Integrated vloermodel slechts minimale ruimte in. Hij is uitgerust met een tank van 180 of 260 liter die 50% minder warmteverlies heeft in vergelijking met een standaard tank. De intelligente bedieningselementen omvatten een timerfunctie (verwarmt de tank elke dag tijdens een specifieke periode) en een heropwarmingsfunctie (doet de temperatuur automatisch opnieuw stijgen als hij onder een minimumgrens is gezakt). Als de ingebouwde warmwatertank niet nodig is, kan beter voor het Daikin Altherma wandmodel gekozen worden of indien het gewenst is om met zonne-energie te werken. 
 

Contact

Klimaat Expert

Ald Swettebuorren 1
8595 HN Aldeboarn (Fr.)
T:06 2170 6110
E:info@klimaatexpert.nl
W:www.klimaatexpert.nl